PLACARI BONDPLACARI FATADE ALUCOBOND

PLACARI CU BOND

Placari exteriorare cu bond, placari fatade alucobond, panouri publicitare dibond

Bond, dibond sau alucobond reprezinta materialul composit din aluminiu utilizat proponderent pentru placare fatadelor si constructia diferitelor tipuri de panouri publicitare si reclame.

Alucobond-ul are avantajul posibilitatiilor de prelucrare, planetitatii, greutatii reduse, a durabilitatii ridicate si a suprafetei perfect plane, in culori metalice sau diverse culori RAL.

Pentru realizarea de placari cu bond a fatadelor de cladiri sau reclamelor, este necesara o proiectare si o executie precisa a structuri metalice cat si a placilor de alucobond. Prelucrarea  placilor de bond se face computerizat asigurandu-se astfel o calitate precisa de debitare si sanfrenare, eliminandu-se astfel imperfectiunile ce pot aparea.

Ca si solutii arhitecturale si de amenajare, fatadele de cladiri placate cu bond pot fii evidentiate prin folosirea sistemelor de iluminare cu LED. Totodata, panourile placate alucobond permit montarea facila a literelor volumetrice luminoase, eliminandu-se astfel vizibilitatea elementelor de montaj sau a cablurilor electrice.

 

 

DE CE PLACARI CU BOND REALIZATE DE NOI ?

GAMA LARGA DE APLICATII

Avem experienta de a concepe si realiza placari cu bond pentru diferite tipuri de reclame, luminoase sau neluminoase si fatade.

MATERIALE DURABILE

Utilizam materiale calitative, cu rezistenta sporita la conditiile de exterior si structuri metalice de rezistenta optime

ILUMINARE LED PREMIUM

Folosim module LED puternice si durabile ce au o durata de viata asteptata de peste 5 ani de zille

SOLICITA OFERTA PLACARI BOND BUZAU / LIVRARE IN TOATA TARA !

Fiecare proiect de placare cu bond este unic si necesita moduri de realizare consumuri de materiale diferite! Fiecare proiect se calculeaza in baza unui design grafic si a unor dimensiuni stabilite. Va stam la dispozitie cu propuneri grafice si de cost pentru orice solicitare avuta!
TOP