SISTEME POP UPSISTEME EXPOZITIONALE / POP UP SPIDER

SISTEM POP UP

Sisteme expozitionale tip Pop Up Spider, curbe sau drepte

Sistemele pop up spider sunt sisteme expozitionale portabile, usor de transportat si utilizat, de mari dimensiuni, recomandate pentru prezentari vizuale si expunere brand.

Sistemele expozitionale de tip pop up display  se monteaza cu usurinta in mai putin de 10-15 minute, fiind unelte ideale de promovare in cadrul conferintelor, expozitiilor, campaniilor de promovare, hypermarket-uri, puncte de vanzare, receptii, lansari de produse, mall-uri, etc.

Sistemele pop up display se realizeza din structura metalica usoara si stabila, extensibila, configurata pe module ( ex: 4x3, 3x3, etc ), se consolideaza cu ajutorul de baghete metalice iar personalizarea se face prin fasii  ce au aplicate pe partea din spate bezi magnetice.

Sistemele tip pop up sunt sisteme demontabile iar transportul acestora se face facil datorita gentii de transport cu roti de tip troller ce are dimensiunile de 45x45x90cm . Totodata, aceste sisteme au in dotare un spot luminos ce se poate monta in partea superioara a printului.

Personalizarea se poate schimba ori de cate ori este nevoie, nefiind astfel nevoiti sa achitionati cate un sistem pentru fiecare grafica ce doriti a fii afisata.

Configuratii:  sistemul popup se poate realiza in diferite dimensiuni ( in functie  de module ), forme curbe sau drepte, simpla fata sau dubla fata.

Personalizare: personalizarea se realizeaza PVC semi rigid, ce confera o buna stabilitate a materialui cat si flexibilitatea necesara pentru obtinerea  formelor curbe sau rolluirea in in cadrul gentii de transport.

Print: printul se realizeaza in functie de cerintele clientului si a graficii puse la dispozitie, in rezolutii de  720, 1080 sau 1440 dpi (calitate foto), oferind astfel imprimarea chiar si a celor mai mici detalii in culori vibrante si durabile.

AVANTAJE SISTEME POP UP

PORTABILITATE

Sisteme expozitionale cu structura metalica stabila si extensibila, usor de transportat in geanta de transport speciala.

USOR DE MONTAT

Datorita modului de constructie a sistemelor din aluminiu, puteti monta si instala sistemul popup in mai putin de 10 minut.

CALITATE PRINT 1440 DPI

Realizam printuri la calitate foto pe materiale de cea mai buna calitate: polipropilena cu spate gri sau satinata.

SOLICITA OFERTA SISTEM POP UP, POPUP SPIDER DISPLAY

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP