PRINT BANNERECULORI VIBRANTE / DURABILITATE RIDICATAMATERIALE PREMIUM

BANNERE PUBLICITARE

Productie Bannere Publicitare Buzau. Rezistenta la decolorare ridicata!

Producem bannere publicitare de mici sau mari dimensiuni pe materiale premium ( cu durabilitate ridicata ), printate pe echipamente de ultima tehnologie ce asigura acuratete la printare, culori vibrante si durabilitate ridicata.

Bannere Publicitare | Simpla Fata

Productia de banner publicitar simpla fata se realizeaza in mod uzual pe materiale premium: frontlit coated 1000x1000 dtx,  ce are o durabilitate si rezistenta la intemperii superioara fata de majoritatea materialelor existente pe piata. Materialul de banner "frontlit coated" are ca si avantaj o suprafata fina. semi mata, ce permite printarea la rezolutii de indoor, cu o vizibilitate perfecta inclusiv de la distante foarte mici.

Pentru productia de banner ieftin, ce nu necesita o durabilitate mai mare de 1-2 ani, putem utiliza inclusiv banner laminat ( fronlit laminated ) astfel incat sa va putem oferi un pret optim raportat la cantitatea dorita.

Bannere Publicitare | Dubla Fata

Satisfactia clientilor este importanta pentru noi de aceea recomandam si utiliam banner blockout de 610 gr /mp si cu o rezistenta maxima exitenta pe piata ( 1000x1000 dtx).

Bannerul blockout este un  PVC format din 3 straturi, avand la interior o insertie de carbon ce nu permite transmisia lumini cat si o rezistenta crescuta la rupere.  Acesta se utilizeaza in mod frecvent la bannere stradale, montate cu cordelina intre 2 stalpi cat si la "steaguri" bannere ce se monteaza pe un singur stalp avand elemente de prindere in partea de sus si jos.

Finisaje Bannere:

Lipirea bannerelor si realizarea tiv-ului se face cu ajutorul robotului de lipit Leister UNIPLAN E - Germania, ce asigura o calitate perfecta a lipiturilor atat din punct de vedere estetic cat si ca si rezistenta.

In functie de tipul bannerelor si ampasamentul pe care se va monta, acestea pot avea multiple finisaje: tiv, capse, fante de vant, buzunare teava ( pentru bannere stradale , fata / verso ).

DE CE BANNERE PRINTATE DE NOI?

MATERIALE PREMIUM

Utilizam materiale premium care sa confere rezistenta si o durabilitate superioara fata de produsele similare de pe piata

DURABILITATE PRINT

Nu folosim echipamente de print si cerneluri Made in China. Cu noi nu aveti surpriza ca printurile sa vi-se decoloreze intr-un an de zile

TERMEN SCURT DE EXECUTIE

Suntem flexibil! Va putem furniza produsele dorite in termenele cele mai scurte de executie din momentul stabilirii comenzii !

SOLICITA OFERTA BANNERE PUBLICITARE BUZAU !

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP