PRINT HARTIE FOTOPRINTURI INDOOR DE MARI DIMENSIUNICALITATE IMPECABILA - 1440 DPI

PRINT HARTIE FOTO

PRINTURI INDOOR DE MARI DIMENSIUNI | AFISE / POSTERE

Printul pe hartie foto se realizeaza cu echipamente de print digital de inalta calitate si definite, permitand reproducerea grafica a celor mai fine detalii, pe latimi de print de pana la  1600 mm latime. Cerneala ecosolvent utlizata permite realizarea de printuri rezistente la decolorare si are ca si avantaj rezistenta la umiditate: nu apar decolorari la picaturi de apa.

Echipamentul de printare este calibrat periodic, utilizand profile de culoare pe fiecare tip de media in vederea reproducerii cat mai exacte a culorilor definite in fisierul grafic.

Hartia foto este o hartie speciala care suporta realizarea printurilor la rezolutii mari, avand suprafata lucioasa. satinata, si o grosime de 200-250 gr /mp.

Printurile indoor pe hartie foto, afise si postere de mari de dimensiuni, se utilizeaza in mod uzual pentru reproduceri grafice in cadrul expozitiilor, muzeelor sau a centrelor culturale cat si pentru print comercial de inalta definite.

La cerere sau in eventualitatea lansarii unei comenzi putem furniza sau realiza mostre de print pentru a va convinge de calitatea furnizata.

COMANDA ACUM PRINT HARTIE FOTOGRAFICA DE MARI DIMENSIUNI

CALITATE FOTO

Print de cea mai inalta calitate si definitie la rezolutie de 1440 dpi care sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti

SERVICII GRAFICE

Va furnizam servicii de conceptie, machetare si pregatire a graficii pentru print in vederea obtinerii a celor mai bune rezultate.

LIVRARI RAPIDE

Avem in permanenta pe stoc hartie foto, in functie de comenzi va putem livra printurile extrem de rapid

SOLICITA OFERTA PRINT HARTIE FOTO | AFISE / POSTERE

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP