TAPET PERSONALIZATFOTO TAPET / DECORARE PERETISTICKERE PERETI / DECUPARE PE CONTUR

TAPET PERSONALIZAT

DECORARE PERETI CU TAPET PERSONALIZAT LA COMANDA

Amenajarea peretilor din spatii comerciale sau locuinte cu foto tapet personalizat este un trend in plina crestere datorita rolului decorativ deosebit.

Fototapetul, tapetul personalizat sau folia wall art ( dupa cum ai este cunsocuta ca si denumire ) se realizeaza pe echipamente de printare ce permit rezolutii foto de 1440 dpi si acesta se aplica pe pereti ce nu au fost vopsiti cu vopseluri de baza de silicon sau teflon.

Montajul tapetului este relativ simplu, adezivul este unul removabil, care permite corectarea pozitionarii a foliilor de tapet in momentul aplicarii, fiind necesara o usoara atentie si dexteritate.

Tapetul personalizat se realizeaza pe folii special texturate ( brushed, sand, etc ) iar suprafata printata se poate curata cu ajutorul unei lavete umezite cu apa sau solutie de curat geamuri, stergandu-se usor fara sa se afecteze printul.

 

PRINT TAPET PERSONALIZAT| Avantaje noastre:

CULORI VIBRANTE | CALTITATE FOTO

Tehnologia de printare si cerneala ecosolvent utilizata permite realizarea printurilor in culori vibrante cat si o reproductie perfecta a acestora.

FOLIE TAPET CALITATIVA

Recomandam si furnizam folii tapet ce au o buna stabilitate dimensionala cat si un adeziv puternic care sa nu permita autodezlipirea foliilor

DURABILITATE PRINT

Folosim cerneluri eco solvent certificate si durabile care permit realizarea foto tapetului pentru spatii interioare

SOLICITA OFERTA DE TAPET PERSONALIZAT PRINTAT / FOTOTAPET:

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP