INSCRIPTIONARI VITRINEINSCRIPTIONARI / AMENAJARI SPATIII COMERCIALE

INSCRIPTIONARI VITRINE

Inscriptionari / colantari / decorari vitrine, amenajari spatii comerciale

Inscriptionari vitrine / Inscriptionare Geamuri / Decoare Autocolant Spatii Comerciale.

Design grafic, productie de autocolante si servicii de montaj privind amenajarea spatiilor comerciale, inscriptionari / colantari, decorari vitrine, geamuri!

Inscriptionari cu autocolant colorat in masa decupat pe contur

Indiferent ca este vorba de inscriptionari de lunga durata sau doar de niste promotii, autocolantele colorate in masa sunt solutia facila de a transmite mesajul dorit catre publicul tinta.  Inscriptionariile de acest tip se realizeaza pe autocolante decupate pe cutter plotter. Se pot realiza in una sau mai multe culori si se pot aplica atat pe exterior cat si pe interiorul geamului.

Folosind folii colorate in masa din gama ORACAL, inscriptionarea vitrinelor au o durabilitate de minim 5 ani de zile atat la decolorare cat si la rezistenta adezivului si a foliei.

Inscriptionari cu folii autocolante printate cu si fara decupare pe contur.

Serviciile de print si cut sunt ireprosabile. Asigruam o buna calitate de realizare.  Se pot realiza folii autocolante pe toata suprafata geamurilor. In functie de design, se pot realiza elemente grafice printate si taiate pe contur asigurand-use astfel atat o modalitate eficienta de expunere a reclamei cat si se permite vizualizarea elementelor din vitrina sau spatii interioare.

In functie de tipul foliei autocolante folosite, inscriptionarea / personalizarea vitrinelor pot avea durabilitati de viata diferite: 1-2 ani, pentru foliile economice si 3-4-5  ani pentru foliile standard sau premium.

Totusi, pentru asigurarea durabilitatii printului in stare perfecta la expunerea radiatilor UV pe perioade mai mari de 2-3 ani, este recomandata laminarea cu folie de laminare.  Laminarea are rol de protectie atat la radiatiile solare cat si la zgarieturi .

Inscriptionari cu folii imitatie de geam sablat

Personalizarea vitrinelor, peretilor despartitori si a usilor din sticla au rol atat de brandurie  a spatiului respectiv cat si de opturare a vizibilitatii in vederea creeri unui spatiu de lucru intim.

Aplicarea foliilor cu imitatie de geam sablat se realizeaza in mod uzual pentru spatii de birouri, sedii de banci, cafenele sau spatii pentru consum public, cabinete / clinici medicale, etc. Totodata, cu ajutorul foliilor autocolante de sablare ( sau imitatie de geam sablat )  se pot realiza elemente decorative personalizate unice inclusiv pentru amenajarea locuintelor.

Foliile de geam sablat sunt folii autocolante transparente mate, cu nuante de culori translucente ( argintii, aurii) sau cu diferite efecte de sablare: frosted glass, dusted glass, etc.

Foliile premium cu imitatie de geam sablat au o durabilitate la exterior de 7 ani de zile, iar la interior durata de viata fiind una  mult mai indelungata, nefiind expuse la radiatiile solare.

Realizarea efectului de geam sablat cu ajutorul foliilor de sablare, reprezinta o solutie mult mai economica decat realizarea sablarii mecanice sau a serigrafie pe sticla cu etch imitation ( vopsea ceramica speciala pentru reproducerea efectului de sablare ).

 

NOTA

Pe langa amenajarea spatiilor comerciale, furnizam servicii de inscriptionare / personalizare / branduire inclusiv a vitrinelor frigorifice, colantari aparate de cafea sau alte tipuri de display-uri comerciale

DE CE INSCRIPTIONARI / COLANTARI VITRINE REALIZATE DE NOI ?

CALITATE / PRET OPTIM

Furnizam clientilor nostrii inscriptionari / colantari la cel mai bun raport pret / calitate pe gama larga de folii autocolante profesionale.

DURABILITATE RIDICATA

Nu folosim folii autocolante, echipamente de print si cerneluri Made in China. Furnizam materiale de cea mai buna calitate!

SERVICII PROFESIONALE

Servicii de design grafic profesionale! Experienta in realizarea inscriptionarilor ! Tehnici de aplicare corecte!

SOLICITA OFERTA INSCRIPTIONARI VITRINE / AMENAJARI SPATII COMERCIALE?

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.! Furnizam servicii de inscriptionari / colantari auto atat in Buzau cat si pe plan national!
TOP