TOTEMURI PUBLICITARETOTEMURI PUBLICITARE LUMINOASE - LED

TOTEMURI PUBLICITARE

Proiectare, executie si montaj totemuri publicitare Buzau

 

Totemul luminos sau neluminos reprezinta un produs publicitare de impact, caracterizat prin verticalitate si eleganta ce se poate realiza in diferite dimensiuni si forme.

Realizarea totemurilor publicitare implica creativitate cat si o buna experienta in proiectarea structurii metalice, a elementelor de constructie si a sistemului de iluminare .

Totemurile sunt constructii metalice de sine statatoare, cu talpa de sustinere sau fixate in beton, cu fete drepte sau curbe sau cu elemente in diferite forme geometrice si pot avea finisaje din diferite materiale: alucobond / dibond, plexiglass, policarbonat, poliplant, elemente din aluminiu, etc.

Totemurile se folosec in mod uzual in spatii outdoor,  in zone de acces cu distante relativ mari fata de cladiri sau langa  spatiile pietonale. Totodata. va putem furnia solutii elegante de expunere pentru spatii indoor.

Totemuri Publicitare Alucobond

Totemurile din alucobond, bond, sau dibond ( dupa denumirile uzuale ale aluminiului compozit ), sunt reclame luminoase premium, construite din structura metalica de rezistenta si placat cu alucobond in diferite forme si marimi.

Totemurile din bond sunt constructii publicitare impunatoare ce au un grad foarte mare de rezistenta, tocmai datorita materialelor din care este compus. Aceste totemuri se pot realiza prin decuparea computerizata a alucobondului si insertie de plexiglass cu grosime intre 3 si 20 mm, aplicarea de litere volumetrice sau casete luminoase din plexiglass sau / si cu profile de aluminiu.

Aceste totemuri nu sunt standard ca si dimensiuni sau forme. Va putem sta la dispozitie cu conceptie grafica si proiectare pentru  realizarea  unor totemuri durabile, elegante si cu impact major in fata publicului tinta.

Totemuri Luminoase Plexiglass / Aluminiu

Totemurile luminoase din  acesta categorie sunt realizate cu profile speciale din aluminiu ce permit realizarea unei varietati de produse atat pentru publicitate outdoor cat si indoor.  Pentru fetele luminoase se recomanda folosirea plexiglassului ce poate fii personalizat  cu autocolant special translucent colorat in masa sau imprimat.

O metoda de personalizare eleganta este de aplicarea de litere sau elemente grafice din plexiglass de 10-20 mm grosime ce se pot debita prin gravura laser inclusiv pana la dimensiuni reduse - 3-4 cm inaltime.

 

Totemuri Publicitare Buzau / Totemuri Luminoase LED | Proiectare si executie pentru:

Totemuri pentru sedii de firma, magazine, spuermarket-uri, showroom-uri, spitale si clinici medicale, hoteluri, restaurante, centre comerciale, spalatorii auto, totemuri primarii, totem luminos intrare in orase / comune

DE CE TOTEMURI LUMINOASE REALIZATE DE NOI ?

GAMA LARGA DE PRODUSE

Avem experienta de a concepe si realiza reclame luminoase cu impact major, cu aspect deosebit pe diferite tipuri de litere si materiale.

MATERIALE DURABILE

Realizam firme luminoase cu materiale calitative si cu sisteme de realizare optime pentru fiecare proiect in parte

ILUMINARE LED PREMIUM

Folosim module LED puternice si durabile ce au o durata de viata asteptata de peste 5 ani de zille

SOLICITA OFERTA TOTEM LUMINOS BUZAU / LIVRARE IN TOATA TARA !

Fiecare proiect de totem luminos sau neluminos este unic si necesita moduri de realizare consumuri de materiale diferite! Fiecare proiect se calculeaza in baza unui design grafic si a unor dimensiuni stabilite. Va stam la dispozitie cu propuneri grafice si de cost pentru orice solicitare avuta!
TOP