WINDOW GRAPHICSPRINT FOLIE ONE WAY VISIONINSCRIPTIONARE GEAMURI

PRINT WINDOW GRAPHICS

Folie autocolanta inscriptionare geamuri | Window Graphics | One Way Vision

Folia window graphics sau folia one way vision (  folie cunoscuta sub ambele denumiri ), este o folie autocolanta perforata ce are adezivul gri si care are o suprafata de de print de 50-60 % din total suprafata.

Folia window graphics / one way vision se foloseste in mod exclusiv doar pe suprafete vitrate ( inscriptionare geamuri, amenajari spatii comerciale, decor vitrine ) si este singurul tip de folie care va permite utilizarea geamurilor ca si spatiu de reclama fara sa  obturati vizibilitatea din interior spre exterior.

Un alt atuu al foliei window graphics este acela de reducere a efectului de sera, respectiv transmisa lumini, o o problema des intalnita la spatiile comerciale, showroom-uri sau cladirile de birouri cu fatade din sticla.

O data ce este aplicata folia window graphics, reducerea lumini la interior nu este atat de semnificativa, obturarea luminii nu este perceputa atat de semnificativ de ochiul uman.

Echipamentul de printare si cerneal eco solvent utilizata permite o durabilitate crescuta la decolorare, totusi pentru asigurarea unei durabilitati ridicate a foliilor autocolante window graphics / respectiv a reclamei,  nu recomandam orice tip de folie, piata fiind invadata de produse Made in China de proasta calitate.

Pentru asigurarea durabilitatii ridicate a foliilor windows graphics / on way vision, pe langa curatarea / degresarea corecta a geamurilor si aplicare corespunzatoare, utilizam sigilant special 3M aplicat pe marginea printurilor ce protejeaza suplimentar aderenta foliei.

Folia Window Graphics / One Way Vision, solutia optima pentru inscriptionarea si decorarea geamurilor cu vizibilitate din interior spre exterior!

FOLIE PRINT WINDOW GRAPHICS | Avantaje noastre:

CULORI VIBRANTE

Tehnologia de printare si cerneala ecosolvent utilizata permite realizarea printurilor in culori vibrante cat si o reproductie perfecta a acestora.

MATERIALE PREMIUM

Recomandam si furnizam print window graphics / on way vison pe folie calitativa pentru asigurarea unei durabilitati ridicate

DURABILITATE PRINT

Nu folosim echipamente si cerneluri Made in China. Cu noi nu aveti surpriza ca printul sa vi-se decoloreze intr-un an de zile

SOLICITA OFERTA DE PRINT WINDOW GRAPHICS / ONE WAY VISION

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP