Servicii profesionale de web design & optimizare SEO

Web Design Buzau
Web Design Buzau

WEB DESIGN & SEO

Servicii profesionale de web design, optimizare seo, dezvoltare si mentenanta site

15 ani experienta... sute de clienti multumiti !

WEB DESIGN |  Furnizam servicii profesionale de web design pe platforme CMS ( content management system ) ce permit administrarea facila online a paginilor web si dezvoltarea acestora cu noi functionalitati.

Detinem peste 12 ani de experienta in servicii de web design, promovare online si dezvoltarea de website-uri. Suntem in masura sa va realizam cu succes imaginea online a companiei si sa va crestem vizibilitatea invederea atragerii de noi clienti in portofoliul Dvs.

OPTIMIZARE SEO | Fiecare pagina realizata de noi este optimizata pentru indexarea pe motoarele de cautare in functie de cuvintele cheie ce descriu activitatea, produsele si serviciile companiei client.

Utilizam instrumente si platforme cms ce facilizeaza optimizarea seo pe cuvintele cheie dorite si ce asigura cresterea in vizibilitatea online. Afsiguram servicii de monitorizare si imbunatatire a performantelor paginii web si indexarii pe motoarele de cautare .

CARE SUNT PASII DE REALIZARE A UNEI PAGINI WEB?

01

CERERE OFERTA

Lansati o cerere de oferta in care se comunicati: structura paginii web, functionalitatile dorite, exemple de ASA DA ( pagini care va plac ) si chiar  site-urile concurentei.  In cazul in care doriti servicii suplimentare ( creare logo / sigla, identitate vizuala, fotografie de produs, promovare pe retele sociale ) va rugam sa ne comunicati pentru a va putea face o oferta optima.
02

ANALIZA & OFERTARE

In baza informatiilor transmise  se stabilesc inclusiv  detaliile suplimentare de realizare, se analizeaza posibilitatile de realizare si promovare optime, in dependenta serviciile suplimentare dorite, se analizeaza resursele si timpul ce trebuie alocat si se realizeaza oferta de pret completa impreuna cu draftul de contract privind serviciile de web design.
03

DEMARARE COMANDA WEB DESIGN

In urma semnarii contractului si a efectuarii platii de avans, se transmit informatiile ce urmeaza a fii introduse in pagina web, se realizeaza varianta / variante demo si se prezinta beneficiarului in vederea acceptului de executie sau a stabilirii eventualelor  modificari dorite. In urma acceptului de executie se realizeaza pagina web.
04

LANSARE PAGINA WEB

Se realizeaza pagina web conform informatiilor comunicate de client si optimizarile pe motoarele de cautare. Se verifica buna functionalitatea a site-ului si se lanseaza online in vederea indexarii motoarelor de cautare si  a accesarii de catre vizitatori. Totodata, se realizeaza o copie de siguranta ( full backup ) si se pune la dispozite clientului.
05

ADMINISTRARE PAGINA WEB

Pentru administrarea paginii web realizate va putem instrui in vederea familiarizarii cu zona de administrare sau ne putem ocupa noi in baza unui contract de administrare ce presupune: publicarea de noi informatii, verificarea indexarii si reoptimizare ( daca este cazul ),  actualizarea plaftormelor si a modulelor utilizate in vederea mentinerii securitatii site-ului, etc.

SOLICITA OFERTA WEB DESIGN BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima !
TOP