TROFEE PLEXIGLASSTROFEE PERSONALIZATE INTEGRAL

TROFEE PLEXIGLASS PERSONALIZATE

Trofee, display-uri, plachete plexiglass full personalizate prin gravura laser si print UV

Imbinand creativitatea cu tehnologia, se pot obtine trofee din plexiglass cu personalitate, realizate in diferite forme si modalitati de prezentare, fiind asftel o alternativa cu impact major fata de trofeele si cupele frecvent intalnite.

Trofeele din plexiglas transmit un mesaj, au o personalitate aparte, au o transparenta si o noblete datorita materialului din care sunt realizate.

Datorita experientei si a tehnologiei detinute, gravura laser si print UV ( printare directa pe placa de plexiglass ) putem realiza trofee, diferite display-uri si materiale publicitare din plexiglass, full personalizate dupa o forma dorita de client sau dupa propunerile noastre grafice.

Prin gravura laser, putem taia plexiglass de 10 mm cu inalta precizie si acuratete ( pastrand transparenta cantului ), putem grava diferite elemnte grafice iar prin printare directa cu print UV putem da culoare, printand grafica vectoriala sau inclusiv imagini la rezolutii foto.

Imbinand plexiglass-ul transparent cu alte tipuri de  plexiglass-uri ( diferite texturi si efecte reflexive, tip oglinda, etc ) sau cu metalex / ABS cu suprafete metalice, se pot obtine rezultate deosebite.

AVANTAJE TROFEE PLEXIGLASS PERSONALIZATE

MODELE CREATIVE

Forme si modele personalizate pentru fiecare tip de activitate ce transmit un mesaj mult mai puternic decat banalele cupe.

FULL PERSONALIZARE

Indiferent ca este vorba de gravura laser sau print UV, cu sigurnata v-om gasi modalitatile de personalizare pentru a transmite mesajul Dvs.

CEL MAI BUN RAPORT PRET / CALITATE

Fiecare comanda este calculata in functie de optimizarile de materiale, asigurandu-ne astfel oferirea unui pret optim.

SOLICITA OFERTA TROFEE PLEXIGLASS PERSONALIZATE !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima pentru trofeele din plexiglass dorite, cat si pentru alte aplicatii / produse!
TOP