SISTEME ROLL UPROLL UP DISPLAY / ROLL UP BANNER

SISTEM ROLL UP

Sisteme roll up, roll up banner, roll up display la rezolutie fotografica - 1440 dpi !

Sistemele roll up sunt sisteme expozitionale portabile, usor de transportat si utilizat, cu suprafete generoase de expunere, recomandate pentru prezentari vizuale si expunere brand.

Sistemele expozitionale de tip  roll up display se monteaza cu usurinta in mai putin de 1 minut, fiind unelte ideale de promovare in cadrul conferintelor, expozitiilor, campaniilor de promovare, hypermarket-uri, puncte de vanzare, receptii, scoli si licee, mall-uri, etc.

Rollup-urile se realizeaza atat simpla cat si dubla fata, pe diferite dimensiuni si materiale, cu o inaltime standard de 2000 mm.

Dimensiuni roll up: 850 x 2000 mm, 1000 x 2000 mm, 1200 x 2000 mm, 1500 x 2000 mm

Materiale & calitate print: printurile se realizeaza la rezolutii fotografice de 1440 dpi, pe materiale durabile: polipropilena cu spatii grii, polipropilena satinata sau banner coated pentru latimile de 1500 mm

 

AVANTAJE SISTEME ROLL UP

PORTABILITATE

Sisteme expozitionale cu sistem de retractabilitate a printului, usor de transportat in geanta de transport speciala.

USOR DE MONTAT

Datorita modului de constructie a sistemelor din aluminiu, puteti monta si instala sistemul roll up in mai putin de 1 minut.

CALITATE PRINT 1440 DPI

Realizam printuri la calitate foto pe materiale de cea mai buna calitate: polipropilena cu spate gri sau satinata.

SOLICITA OFERTA SISTEM ROLL UP, ROLLUP BANNER BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP