SERVICII PUBLICITARE

Furnizam servicii publicitare  si solutii creative adaptate cerintelor si necesitatilor fiecarui tip de client, in functie de proiectul / proiectele avute in derulare. Punem accent pe satisfactia clientilor. Suntem deschisi la provocari, din ce in ce mai mari si mai frumoase, indiferent de complexitatea acestora. Le realizam cu bucurie si entuziasm si suntem mandrii atunci cand atingem rezultatele dorite.

Avem capacitatea si know-how-ul de a furniza colaboratorilor nostrii o gama larga de servicii creative ( conceptie si machetare grafica, foto de produs si servicii de web design si optimizare SEO ) cat si servicii ce tin de productie publicitara sau de echipamentele detinute ( servicii de gravura laser si personalizare obiecte prin gravura laser, servicii de personalizare full color  a unei game largi de obiecte promotionale, personalizari / inscriptionari textile si servicii de montaj publicitar ).

Suntem deschisi colaborarilor atat cu clienti finali cat si cu alte firme din domeniu / agentii de publicitate / revanzatori.

TOP