CATALOAGE INCLUSIV IN TIRAJE MICI SAU MEDII

CATALOAGE

Cataloage | Tipar digital cu calitate excelenta si timp de livrare redus

Cataloage de prezentare realizate pe tipar de inalta definitie si finisaje de inalta calitate, cu capacitate de productie a cataloagelor inclusiv in serii mici sau chiar unicat.

Aveti nevoie URGENT de 50-100-200 de cataloage de prezentare ? Noi suntem in masura sa vi-le executam in termen redus de print si la un pret optim raportat la tiraj & calitate!

De asemenea, va punem la dispozitie servicii profesionale de conceptie / machetare grafica pentru cataloagele de prezentare, inclusiv foto de produs si ambient. 

Cataloagele de prezentare sunt realizate in mod uzual in format A4 , cu un numar diferit de pagini, in functie de nivelul de informatie ce necesita a fii prezentat. Grosimea hartiei pentru coperta si interior sunt alese in dependinta de solicitarile clientilor si numarul de file.

In productia de cataloage de prezentare nu ne rezumam doar la formatele standard,  avand capacitatea realizarii de formate atipice cat si finisaje de inalta calitate: laminare mata sau lucioasa, stantare.

Datorita varietatii mari de formate, tipuri de hartie, grosimi, numar de pagini, finisaje si tiraje, fiecare comanda se calculeaza individual pentru a asigura un calcul de pret cat mai optim. De aceea va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. de pret iar in cel mai scurt timp, unul din reprezentantii nostrii va v-or contacta.

Pentru fiecare comanda suntem perfectionisti, atenti la detalii si ne adaptam la cerintele fiecarui client.

AVANTAJE TIPAR CATALOAGE DE PREZENTARE BUZAU

TIRAJE MICI SI MEDII

Datorita tehnologiei de tipar digital detinute, putem oferi preturi optime inclusiv pentru tiraje mici si medii

CALITATE EXCELENTA

Tipar digital de cea mai buna calitate cu rezolutii de printare de 3600 dpi cu finisaje realizate pe echipamente profesionale

LIVRARE RAPIDA

Avem avantajul de a livra rapid comenzile de tiparituri indiferent de tipul acestora

SOLICITA OFERTA CATALOAGE DE PREZENTARE | TIPOGRAFIE BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP