PRINT AUTOCOLANTFOLII AUTOCOLANTE PRINTATE / COLANTARIREZOLUTIE DE PRINTARE - 1440 DPI

PRINT AUTOCOLANT

Autocolant printat | Stickere si etichete autocolante | Autocolant Auto | Autocolant decorari vitrine / Inscriptionari

Autocolantul printat este realizat pe unul dintre cele mai performante echipamente de print existente, Mimaki JV300.  Datorita acestuia  avem o productivitate ridicata si putem realiza printuri pe autocolante la calitati exceptionale: rezolutie foto - 1440 dpi, acuratete in printare a culorilor si a detaliilor care sa multumeasca chiar si cel mai pretentios client.

Cerneala ecosolvent utilizata ( cat si tehnologia de printare ) are ca si avantaje culorile vibrante si durabilitate la decolorare  crescuta.

Autocolantul imprimat ( print autocolant ), in functie de aplicatii, suprafetele pe care se aplica si durabilitatea dorita se poate realiza intr-o varietate mare mare de materiale, rezolutii de printare si finisaje suplimentare.

Ne facem datoria fata de clientii nostrii de a informa avantajele si dezavantajele fiecarei game de autocolante si de a furniza produsul optim dorit.

Print autocolant - BASIC / IEFTIN

Autocolantele din gama basic au costuri reduse si se recomanda a se utiliza pe suprafete drepte ( geamuri, tabla, placi pvc, etc ) avand o durabilitate de pana la 1-2 ani.

Print autocolant - STANDARD

Autocolante standard se pot aplica pe diverse suprafete plane sau usor curbate, inclusiv la inscriptionari auto. Durabilitatea foliei este de pana la 2-3 ani in conditii de outdoor. Diferenta intre autocolantul standard si basic consta in structura materialului, tipul adezivului dar si de producator.

Print autocolant - PREMIUM

Prin autocolante premium ne referim la folii autocolante produse de principalii producatori la nivel mondial, folii ce au o durabilitate de minim 4-5 ani. In functie de tipul foliei si aplicatie, acestea se pot aplica inclusiv pe suprafete curbate avand o stabilitate a materialului superioara si un adeziv puternic.

Nota: pentru asigurarea durabilitatii printului pe termen lung, se recomanda utilizarea foliei de laminare adecvata fiecarui foliei de print

In functie de tipul foliei autocolante, tehnologia de printare si operatiunile suplimentare / finisaje efectuate, rezulta o varietate produse:

Laminarea foliei autocolante are rolul de protectie a printului la zgarieturi si prelungeste durabilitatea la decolorare. Rolul foliei de laminare nu este doar unul de protectie ci si extetic prin laminare lucioasa sau mata, in functie de preferinte.

Laminarea se realizeaza pe laminator la cald cu temperatura programabila asigurandu-se astfel o o laminare perfecta din punct de vedere a uniformitatii si si a aderentei adezivului.

DecupDecupare Autocolantarea / taierea pe contur se realizeaza pe un cutter plotter profesional Summa S Class 2 ce are o acuratete de 0.1 mm pe o suprafata de  12 m.

Se poate decupa conturul unei imagini sau a unui vector atat pe folie autocolanta printata cat si laminata. Cutter plotter-ul are functia de half cut, ce permite realizarea de stickere sau etichete autocolante cu taierea acestora individuala ( inclusiv hartia suport a autocolantului ).

autocolant transparent printat-Datorita functiei de overprint ( printare simultana de 2 sau mai multe ori)  si a rezolutie de printare, avem capacitatea de a obtine detalii ultra fine si o buna opacitate / densitate a culorii, aspect mai putin intalnit la majoritatea echipamentelor din piata.

Indiferent ca sunt stickere de mici dimensiuni sau autocolante pentru suprafete vitrate, rezultatele sunt exceptionale de fiecare data.

Un rezultat deosebit se obtine printand folia autocolanta mata / cu efect de geam sablat, avand atat rol decorativ cat si de obturare a vizibilitatii.

Un produs inovativ este autocolantul printat ce are adezivul pe partea imprimata. Aplicatiile cu acest tip de autocolant se utilizeaza pe suprafete vitrate acolo unde se doreste ca folia sa fie pe partea din interior a geamului ( respectiv, vederea este din interior ). Se pot realiza decorari vitrine cu o protectie perfecta. antivandalism, folia nefiind expusa la exterior

AVANTAJELE NOASTRE | PRINT AUTOCOLANT

CULORI VIBRANTE

Tehnologia de printare si cerneala ecosolvent utilizata permite realizarea printurilor in culori vibrante cat si o reproductie perfecta a acestora.

SUPER REZOLUTIE

Datorita reziolutiei de printare de 1440 dpi ( calitate foto) , realizam printuri cu o definite excelenta chiar si a celor mai mici detalii

DURABILITATE PRINT

Nu folosim echipamente si cerneluri Made in China. Cu noi nu aveti surpriza ca printul sa vi-se decoloreze intr-un an de zile

SOLICITA OFERTA DE PRINT AUTOCOLANTE !

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP