PRELATE AUTOPRELATE CAMIOANE / REMORCI / TIRINSCRIPTIONARI PRELATE AUTO BUZAU

PRELATE AUTO BUZAU

Confectii si inscriptionari prelate camioane, tir si remorci in Buzau

O activitate paralela domeniului de publicitate, sunt confectiile de prelate auto pentru toate tipurile de vehicule: camioane, tiruri, remorci, etc.

Furnizam servicii de realizare a prelatelor atat pe materiale premium - MEHLER, SIOEN, ce au o buna durabiltate cat si pe materiale de prelate economice.

Ofertarea pentru aceste tipuri de servicii se face in baza unor masuratori in prealabil si determinarea sprafetelor si a accesoriilor necesare.

Inscriptionari Prelate Auto

Inscriptionarile se realizeaza cu autocolante speciale de banner din gama ORAFOL - Germania ( autocolante ce au cea mai mare durabilitate de pe piata ). Se pot realiza si aplica litere autocolante din autocolant colorat in masa ( alb sau alte culori ) sau autocolant printat si decupat pe contur.

Totodata, va putem furniza inclusiv prelate auto printate de mari dimensiuni cu rezistenta UV.

 

 

 

 

DE CE PLACARI CU BOND REALIZATE DE NOI ?

GAMA LARGA DE APLICATII

Avem experienta de a concepe si realiza placari cu bond pentru diferite tipuri de reclame, luminoase sau neluminoase si fatade.

MATERIALE DURABILE

Utilizam materiale calitative, cu rezistenta sporita la conditiile de exterior si structuri metalice de rezistenta optime

ILUMINARE LED PREMIUM

Folosim module LED puternice si durabile ce au o durata de viata asteptata de peste 5 ani de zille

SOLICITA OFERTA PRELATE AUTO BUZAU !

Fiecare tip de prelata auto este relativ unic si necesita moduri de realizare consumuri de materiale diferite! Fiecare proiect se calculeaza in baza unui design grafic si a unor dimensiuni stabilite. Va stam la dispozitie cu propuneri grafice si de cost pentru orice solicitare avuta!
TOP