PEOPLE STOPPER CAPRA STRADALA / DISPLAY STRADAL

PEOPLE STOPPER / CAPRA STRADALA

Sisteme de expunere stradale din aluminiu sau cadre metalice cu banner

People stopper sau sistemele de expunere cunoscute sub denumirea de capra stradala sunt sisteme mobile de promovare ce sunt utilizate de obicei in fata magazinelor / spatiilor comerciale.

Aceste tipuri de panouri se folosesc de catre magazine sau firme pentru a atrage atentia pietonilor privind produsele si serviciile oferite cat si a promotiilor si noutatilor care apar.

Caprele stradale au de obicei forma "A" ( vazute din sectiune ) , fiind compuse din doua panouri pe care se afiseaza mesajele publicitare, prinse pe structura metalica. Totodata se pot realiza sisteme tip people stopper perfect vertical cu talpi de sustinere.

People Stoper Click Frame

Sunt sisteme de expunere stradale, elegante, cu rame din profile de aluminiu de tip click frame ce permite schimbarea usoara a printurilor si cu folie transparenta antireflex de protectie. Aceste tipuri de people stopper sunt realizate in totalitate din profile de aluminiu si au ca avantaje greutatea redusa si manevrabilitatea usoara. Printurile, in functie de conditiile de expunere, se pot realiza pe hartie, polipropilena, banner, etc.

Capra Stradala Polipan

Sunt capre stradale ce se realizeaza pe structura metalica /  teava rectangulara, iar personalizarea se face cu banner / poliplan printat, intins si prins in popnituri . Au avantajele unei bune durabilitati in conditii de exterior si faptul ca se pot realiza si in dimensiuni mai mari de 800x1000.

Capra Stradala Bond

Sunt capre stradale ce permit utilizarea la exterior si schimbarea mai usora a printurilor ( comparativ cu capra stradala din poliplan ). Acestea sunt realizate pe structura metalica  pe care se aplica alucobond-ul ( aluminiu composit ). Personalizarea se face cu autocolant cutterat, printat, laminat sau nelaminat iar suportul de aluminiu permite inlaturarea si aplicarea a multiplelor mesaje publicitare.

Indiferent de tipul sistemului de afisaj dorit, suntem convinsi ca va putem indruma si oferii solutia optima din punct de vedere al durabilitati si al pretului de realizare.

AVANTAJE SISTEME POP UP

PORTABILITATE

Sisteme expozitionale cu structura metalica stabila, usor de transportat si manevrat ce isi indeplinesc cu succes rolul de promovare

USOR DE UTILIZAT

Datorita modului de constructie a sistemelor din aluminiu cu rame click frame, modalitatea de schimbare a printurilor este usora de utilizat

DURABILITATE & CALITATE PRINT

Realizam printuri la calitate foto pe materiale de cea mai buna calitate, cu cerneala rezistenta la conditii de exterior.

SOLICITA OFERTA PEOPLE STOPER / CAPRA STRADALA BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP