MOBILIER COMERCIALMOBILIER SPATII COMERCIALE / SHOWROOM-URI

MOBILIER COMERCIAL

Mobilier spatii comerciale, birouri, showroom-uri, receptii, magazine de prezentare

Avand personal specializat in productia de mobilier din PAL pentru segmentul comercial, va putem realiza in termene scurte de executie produse unicate sau mobilier de serie.

Mobilierul comercial se realizeaza in multitudine de modele si functionalitati, cu diferite accesorii in dependinta de  tipul de mobilier, dupa design-ul clientului sau la propunerea noastra, cu posibilitati de personalizare multiple, cu lumini tip halou sau contur.

Mobilierul produs de noi este in preponderenta din PAL sau MDF, cu componete din metal, sticla si plexiglass cu posibilitate de proiectare 3D, la cererea clientului, iar tipurile de mobilier comercial pe care le putem realiza sunt: receptii, birouri, rafturi, polite, corpuri suspendate, vitrine orizontale si tip insula, expozoare / display-uri de produs, etc.

Producem mobilier comercial ce este adresat catre: mobilier spatii de birouri, showroom-uri, magazine de prezentare,  receptii, hoteluri, pensiuni, restaurante, farmacii, cabinete medicale, saloane de infrumutesare cat si mobilier pentru institutii publice si scoli.

Avand experienta atat in  productia de mobilier cat si in domeniul productiei publicitare, avem ca atuu capacitatea de a realiza mobilier compercial cu personalitate, personalizat la comanda.

 

AVANTAJE GRAVURA LASER / PLACUTE GRAVATE

PRECIZIE

In functie de carateristicile materialului, gravura si debitarea laser se poate realiza cu inalta precizie, finete si reproductivitate

DURABILITATE

Durabilitate ridicata datorita arderii in profunzime a materialui ce este gravat. In functie de materal, gravura poate dura zeci de ani!

VERSATILITATE

Se pot realiza personalizari si produse creative pe gama larga de materiale. Aplicatii in diferite forme si dimensiuni

SOLICITA OFERTA PLACUTE GRAVATE PERSONALIZATE !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima pentru placutele gravate dorite, cat si solutiile optime de realizare!
TOP