MESH PUBLICITARPRINTURI DE MARI DIMENSIUNIMATERIALE PREMIUM

MESH PUBLICITAR

Print meshuri publicitare | Printuri de mari dimensiuni outdoor

Producem mesh-uri publicitare de mici sau mari dimensiuni pe materiale premium ( cu durabilitate ridicata ), printate pe echipamente de ultima tehnologie ce asigura acuratete la printare, culori vibrante si durabilitate ridicata.

Mesh-urile sunt realizate dintr-un material flexibil ce are in componenta o tesatura de poliester special si PVC, cu orificii care permit patrunderea aerului si se foloseste in mod special pentru printuri outdoor.

Datorita robotului de lipit, se pot realiza la orice dimensiune, nefiind limitati de latimea echipamentului de printare sau de latimea rolei de material.

 

Avantaje: 

  • greutate redusa comparativ cu bannerele publicitare;
  • portanta la vant scazuta datorita perforatiilor;
  • permite o mai buna transmise a luminii cat si vizibilitate din interior spre exterior ( in cazul in care se acopera ferestre vitrate )

Dezavantaje:

  • Suprafata de printare redusa datorita perforatiilor, respectiv culorile sunt usor estompate comparativ cu alte materiale: banner, autocolant, etc.
  • Nu recomandam a se utiliza decat pe cladiri, atunci cand se necesita suprafete mari de reclama.
  • Mesh-ul se estompeaza mult mai rapid datorita faptului ca  in perforatiile materialui patrunde praf.
Finisaje:

Lipirea mesh-urilor si realizarea tiv-ului se face cu ajutorul robotului de lipit Leister UNIPLAN E - Germania, ce asigura o calitate perfecta a lipiturilor atat din punct de vedere estetic cat si ca si rezistenta. Mesh-urile au ca finisaje uzuale: tiv-uri  si capse.

DE CE PRINTURI DE MARI DIMENSIUNI REALIZATE DE NOI?

MATERIALE PREMIUM

Utilizam materiale premium care sa confere rezistenta si o durabilitate superioara fata de produsele similare de pe piata

DURABILITATE PRINT

Nu folosim echipamente de print si cerneluri Made in China. Cu noi nu aveti surpriza ca printurile sa vi-se decoloreze intr-un an de zile

TERMEN SCURT DE EXECUTIE

Suntem flexibil! Va putem furniza produsele dorite in termenele cele mai scurte de executie din momentul stabilirii comenzii !

SOLICITA OFERTA MESH-URI PUBLICITARE !

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP