MENIURIPRINT MENIURI PERSONALIZATE

Meniuri

Meniuri personalizate | Tipar digital cu calitate excelenta si timp de livrare redus

Executam o gama variata de meniuri pentru restaurante, pub-uri, cluburi, terase, cafenele si alte diferite localuri, de la cele mai simple variante ( cum ar fii meniul A3 sau A4 pliat in doua ) pana la meniuri realizate pe hartii si cartoane speciale cu diferite finisaje.

Tiparim digital meniuri personalizate la cea mai inalta calitate – 3600 dpi, pe echipamente de ultima generatie, care, impreuna cu o grafica oportuna si finisaje de calitate, va pot aduce nota de eleganta si stil dorita.

Meniuri de restaurant personalizate realizate materiale de inalta calitate si un print de exceptie care sa dea viata meniurilor si sa inspire incredere consumatorilor!

Meniurile personalizate se executa pe tipar digital pe formatul maxim SRA3 ( 320x450 mm ) la care se scade marginea de taiere. Printul de inalta calitate se executa pe hartie standard sau cartoane speciale cu grosimi cuprinse intre 120 si 300 gr/mp la care se pot realiza urmatoarele finisaje: plastifiere, laminare mata sau lucioasa, biguire, pliere, stantare, capsare.

Meniurile personalizate pot fii executate in mai multe moduri:

  • meniuri pliate si capsate la mijloc ( pentru meniurile cu mai multe pagini )
  • meniuri cu coperti pvc transparente si prindere cu spirala metalica;
  • meniuri laminate si pliate in 2, 3 sau 4 parti ( exemplu pliere A3 in 3 parti - 140x300 mm, format inchis )
  • meniuri tip triungi sau patrat ( vedere de sus )
  • meniuri cu coperti din piele naturala sau ecologica;

La meniurile cu copertile din piele naturala sau sintetica, asiguram personalizarea copertilor prin gravura laser sau print UV in policromie direct pe material.

Pe langa productia de meniuri personalizate, asiguram clientilor nostrii si servicii de conceptie si machetare grafica cat si foto de produs.

AVANTAJE MENIURI PERSONALIZATE BUZAU

TIRAJE MICI SI MEDII

Datorita tehnologiei de tipar digital detinute, putem oferi preturi optime inclusiv pentru tiraje mici si medii

CALITATE EXCELENTA

Tipar digital de cea mai buna calitate cu rezolutii de printare de 3600 dpi cu finisaje realizate pe echipamente profesionale

LIVRARE RAPIDA

Avem avantajul de a livra rapid comenzile de tiparituri indiferent de tipul acestora

SOLICITA OFERTA MENIURI PERSONALIZATE| TIPOGRAFIE BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP