INSCRIPTIONARI AUTOINSCRIPTIONARI / COLANTARI AUTO BUZAU

INSCRIPTIONARI AUTO / COLANTARI

Inscriptionari / colantari auto cu folii autocolante printate sau colorate in masa

Inscriptionarile / colantarile auto reprezinta una din modalitatile cele mai uzuale de publicitate outdoor avand ca si avantaje costurile reduse, promovarea pe termen lung cat si publicitate mobila.

Inscriptionarile se pot realiza pe toata gama de vechicule comerciale si utiliare cu folii autocolante profesionale colorate in masa, folii autocolante printate si laminate,  folii reflectorizante: inscriptionari autoturisme, inscriptionari dube / autoutiliare, autobuze, inscriptionari cisterne, camioane, inscriptionari prelate auto ( camion / tir ) cat si inscriptionari utilaje sau alte vehicule speciale: inscriptionari masini de politie, ambulante, ISU, institutii publice sau vehicule de paza si protectie.

Pentru realizarea inscriptionarilor / colantarilor auto  cu durabilitate ridicata, recomandam folii autocolante profesionale furnizate de catre principalii producatori la nivel mondiali. Foliile din gama ORACAL / ORAFOL - Germania  ( lider mondial in domeniu ) sunt recunoscute pentru performantele si durabilitatile sale incontestabile.

Cum alegem corect foliile autocolante pentru inscriptionarile auto?

Foliile autocolante sunt clasificate in mod uzual in 3 categorii ce au performante, durabilitatii si costuri in depedinta de gamele din care fac parte si producator.

  • folii autocolante monomerice: aplicare pe suprafete drepte;
  • folii autocolante polimerice: aplicare pe suprafete drepte si usor curbate;
  • folii autocolante cast sau premium cast: aplicare pe suprafete curbate sau dificile;

Pentru fiecare inscriptionare / colantare, in dependinta de suprafata pe care se va aplica si durabiltatea dorita de client, este necesara alegerea foliei corecte care sa isi indeplinesca cu succes rolul. Totusi, nu doar folia este factorul decisiv pentru o inscriptionare durabila ci sunt la fel de importante tehnicile si tehnologiile folosite cat experienta dobandita privind tehnicile de aplicare a fiecarui tip de folie.

Intr-o piata saturata de diferiti producatori de folii si diferiti furnizori de servicii inscriptionare auto, ne facem datoria de a furniza clientilor nostrii variantele corecte si optime raportate la durabilitatile si preturile dorite de catre client.

Ce durata de viata are o inscriptionare auto?

Indiferent ca sunt folii autocolante colorate in masa  sau reflectorizante ce se decupeaza pe cutter plotter, folii autocolante printate, folii de laminare ...toate acestea au niste durbilitati specificate in fisele tehnice de produs.

In functie de folia autocolanta aleasa, durabilitatea (foliei si a adezivului)  unei inscriptionari variaza de la 1-2 ani pana la 7 ani ( pentru foliile premium sau cast ).

Pentru colantarile auto de durata medie sau lunga, este impetuos necesara laminarea printului cu folii de laminare din clasa foliei de print, compatibile ca si specificatii.

Folia de laminare a printului ( lucioasa sau mata ) are rolul de protectie mecanica ( zgarieturi, urme de uzura, etc ), chimica ( protectie la detergentii utilizati in spalatoriile auto ) si protectie la decoloare in urma expunerii indelungate la radiatii UV, asigurand asftel conditiile de realizare a unei inscriptionari auto durabile.

SERVICII INSCRIPTIONARI AUTO BUZAU PROFESIONALE

Realizam Inscriptionari / Colantari Auto Buzau pe echipamente si materiale de cea mai buna calitate

Inscriptionari folii autocolante colorate in masa, reflectorizante printate si  laminate, decupate pe cutter plotter.  inscriptionari autoturisme, inscriptionari dube / autoutiliare, autobuze, inscriptionari cisterne, camioane, inscriptionari prelate auto ( camion / tir ) cat si inscriptionari utilaje sau alte vehicule speciale: inscriptionari masini de politie, ambulante, ISU, institutii publice sau vehicule de paza si protectie.

DE CE INSCRIPTIONARI / COLANTARI AUTO REALIZATE DE NOI ?

CALITATE / PRET OPTIM

Furnizam clientilor nostrii inscriptionari auto la cel mai bun raport pret / calitate pe gama larga de folii autocolante profesionale.

DURABILITATE RIDICATA

Nu folosim folii autocolante, echipamente de print si cerneluri Made in China. Furnizam materiale de cea mai buna calitate!

SERVICII PROFESIONALE

Servicii de design grafic profesionale! Experienta in realizarea inscriptionarilor auto! Tehnici de aplicare corecte!

SOLICITA OFERTA INSCRIPTIONARI AUTO BUZAU!

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.! Furnizam servicii de inscriptionari / colantari auto atat in Buzau cat si pe plan national!
TOP