ICOANE PRINTATE UVPRINT ICOANE ORTODOXE & CATOLICE

PRODUCATOR ICOANE PRINTATE UV PE LEMN

Detinem experienta si tehnologia reproducerii ( inclusiv in relief ) a icoanelor pictate manual prin print UV pe lemn, MDF sau PAL, cu foita aurie sau fara, inclusiv a icoanelor de dimensiuni mari realizate pe alucobond + print autocolant cu laminare & protectie UV!

 

Producator Icoane Ortodoxe - Icoane printate

Producator Icoane Ortodoxe - Icoane printate

Suntem producatori de icoane printate UV / reproduceri icoane pictate, pe diferite materiale: lemn, lemn cu foita aurie varnish shellac / vernis sherlac, mdf, pal, sticla, plexiglass, forex PVC, autocolant sau alte materiale imprimabile

Ne adresam producatorilor  sau a distribuitorilor de icoane ortodoxe si catolice. Punem la dispozite toata experienta noastra acumulata atat din punct de vedere grafic cat si al printului.

Tehnologia de printare ne permite sa obtinem cele mai fine detalii & culori precise. Detinem echipamente brand ( cu cerneluri non China ) din care rezulta  produse exceptionale si durabile!

SERVICII REPRODUCERE ICOANE PICTATE MANUAL

Pentru imprimarea UV a icoanelor si reproducerea acestora dupa un model pictat manual, este necesar sa parcurgem urmatorii pasi!

1. FURNIZARE MODEL / ICOANA PICTATA MANUAL

  • Se pune la dispozie un model de icoana in format digital sau format fizic!

2. FOTOGRAFIE FINE ART | STUDIO FOTO

  • Avem propriul studio foto | Detinem aparatura, tehnologia si cunostintele necesare de capta icoana pictata a rezolutii extrem mari, pana la cele mai fine detalii.
  • Acordam o atentie sporita acestui proces, deoarece fara a capta toate detaliile, inclusiv cele mai fine atingeri ale pensulei, nu se pot realiza printuri care sa reproduca cat mai precis pictura manuala!

3. EDITARE & PROCESARE GRAFICA

  • Atat tehnica de fotografiere cat si multipele operatiuni de editare si procesare grafica fac diferenta in rezultatul obtinut!
  • Utilizam softuri profesionale de editare grafica: ajustam culorile, eliminam imperfectiunile, imbunatatim detaliile, realizam decupajele necesare pentru stratul de print si stratul de alb ( baza necesara pentru printarea pe foita aurie ). Realizam efectele speciale precum: separarea elementelor ce trebuiesc printate in relief, adugam diferite efecte, texturi, adaugam elemente grafice acolo une sunt necesare, etc.

4. PRINT UV ICOANE

  • Detinem tehnologie de printare de mare definite si acuratete ce poate imprima la rezolutii reale de 1440 dpi.
  • Pregatim suprafetele ce trebuiesc printate. Aplicam primer special ce permite aderenta excelenta pe sufrafetele lucioase, inclusiv pe foita aurie.
  • Facem test de print si ajustam micile imperfectiuni, daca este cazul. Imprimam in serii mici sau mari, in functie de comenzi si ne asiguram ca rezultatele sunt cele dorite!
  • Lasam blaturile printate sa se polimerizeze complet inainte de ambalare.

IMPRIMARE ICOANE LA COMANDA, DUPA MODEL CLIENT

Totodata, va putem sta la dispozitie  cu imprimar dupa model grafic furnizat de client pe diferite materiale sau la diferite dimensiuni.

SOLICITA OFERTA

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP