FLOOR GRAPHICSAUTOCOLANT PARDOSEALA / STICKERE

FLOOR GRAPHICS

FOLIE PRINTATA PENTRU INSCRIPTIONARE PARDOSELE

Folia floor graphics este o folie speciala, puternic pigmentata si opaca, realizata special pentru aplicatii grafice pe podele.

Recomandam si furnizam folii floor graphics realizate de ORAFOL ( lider mondial in productia de folii autocolante ) ce au un grad ridicat de aderenta si durabilitate.

Aplicatiile grafice de tip floor graphics re realizeaza din 2 tipuri de folii: folia de print si folia speciala de laminare si protectie.

Folia de laminare are o textura speciala antiderapanta asigurand o buna protectie la umiditate, ultraviolete si actiuni mecanice. Aceasta rezista la majoritatea uleiurilor si a grasimilor, a solventilor si a combustibililor, a acizilor slabi, sarurilor si alcaliilor.

Aplicare: pentru aplicarea corecta a foliilor de tip floor graphics, este impetuos necesara curatarea si degresarea in profunzime a suprafetelor cat si aplicarea pe suprafete uscate.

DE CE FLOOR GRAPHICS REALIZAT DE NOI

FOLII SPECIALE PREMIUM

Recomanda si utilizam folii speciale floor graphics produse de ORAFOL - GERMANIA, lider mondial in domeniu, folii rezistente si cu efect antiderapant.

DURABILITATE

Datorita foliilor floor graphics utilizate, a tehnicilor corecte de aplicare oferim o durabilitate superioara in dependinta de suprafata existenta.

TERMEN DE LIVRARE REDUS

Suntem felxibili si prompti! Furnizam produsele si serviciile in cel mai scurt termen cu putinta, respectand in acelas timp pasii tehnologici de realizare.

SOLICITA OFERTA DE INSCRIPTIONARE PARDOSELE / FLOOR GRAPHICS!

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP