ETICHETE AUTOCOLANTEETICHETE / STICKERE AUTOCOLANTE PERSONALIZATE

ETICHETE AUTOCOLANTE

Etichete autocolante, personaliate, decupate pe contur in diferite forme sau dimensiuni, stickere autocolante rezistente outdoor

Etichetele autocolante ( sau  stickere ) sunt realizate din autocolant rezistent la conditii de exterior, printate la rezolutii mari si taiate din diferite forme sau dimensiuni.

Acest tip de etichete se folosesc pe o gama larga de aplicatii si au avantajul fata de etichetele autoadezive pe hartie, posibilitatea realizarii din diferite forme, nu doar forme drepte.

Printul se realizeaza  la rezolutii inalte - 1440 dpi, ce permite imprimarea inclusiv a celor mai mici detalii. Cerneala este rezistenta la umiditate si  in conditii outdoor iar pentru proctie suplimentara, etichetele autocolante se pot lamina cu folie de laminare transparenta sau mata. Decuparea se face pe cutter plotter profesional, de inalta precizie si acuratete.

Putem realiza etichete autocolante transparente cu buna opacitate a culorilor sau etichete autocolante cu adezivul pe partea imprimata.

Etichetele autocolante sau stickere autocolante se pot lipi de diferite materiale: sticla, plastic, metal, pvc, PET, hartie, etc.

 

SOLICITA OFERTA ETICHETE / STICKERE AUTOCOLANTE !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima pentru etichete / stickere autocolante!
TOP