CASETE LUMINOASECASETE LUMINOASE LED / FIRME LUMINOASE BUZAU

CASETE LUMINOASE LED

Firme Luminoase Buzau / Reclame Luminoase LED, simpla fata sau dubla fata

Casetele luminoase ( sau firmele luminoase ) reprezinta o modalitate eficienta de prezentare si promovare in fata publicului, atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei, iar acestea se pot realiza intr-o varietate mare de dimensiuni, materiale si modalitati de realizare si expunere.

In productia firmelor luminoase, avem capacitatea de a furniza solutiile optime din punct de vedere al modalitatii de expunere, durabilitate cat si al costurilor si detinem in cadrul firmei exemple / mostre de realizare al acestora.

Ne puteti vizita oricand pentru a va convinge de calitatea produselor pe care vi-le putem furniza.

Casete Luminoase LED

In realizarea firmelor / casetelor luminoase, ca si solutie de iluminare, recomandam si furnizam LED-uri si surse de cea mai buna calitate, cu 3 ani garantie ( durata de viata asteptata a LED-urilor - minim 5 ani ).

Avantajele iluminarii cu LED sunt multiple: costuri reduse de energie, iluminare uniforma, eliminare probleme de iluminare ( comparativ cu iluminarea clasica pe neoane ), durabilitate ridicata ( led-urile nu se ard, se sting dupa anumite ore de functionare ), protectie IP68 la umiditate.

Totodata, utilizand module LED de buna calitate, cu un calcul corect de densitate si distributie a sistemului de iluminare, se pot obtine reclame luminoase  puternic luminate ce pot atrage privirile trecatorilor, asigurandu-se astfel un plus de expunere.

Casete Luminoase Aluminiu

In productia casetelor luminoase, utilizam profile speciale de aluminiu de cea mai buna calitate ce vin in varietate larga de tipuri de profile si elemente de fixare.  Cu aceste tipuri de profile si in dependinta de sistemul de iluminare LED ( tipurile de led-uri) se pot realiza o gama  completa de tipuri de casete de exterior si diferite tipuri de display-uri elegante iluminate pentru interior.

  • simpla fata ;
  • dubla fata;
  • cu rama click frame;
  • casete slim -62 mm, cu iluminare in cant;
  • cu fete plexiglass curbate;
  • cu fete plexiglass turnate;

Profilele de aluminiu utilizate permit realizarea firmelor luminoase cu fete din plexiglass, cu elemente ce nu permit curbarea suprafetei ( cum intalniti la majoritatea produselor similare pe piata ) sau cu profile ce permit utilizarea materialului de banner tip backlit cu sisteme de intindere perfecta a acestuia.

Casete Dibond / Alucobond

Reclame luminoase premium, realizate prin decupare a aluminiului compozit ( cunoscut sub denumirea de alucobond, dibond, etc ) si insertie de plexiglas cu grosimi variate intre 3 si 20 mm.

Casetele luminoase dibond sunt prevazute cu cadru metalic de rezistenta. Se pot realiza in diferite dimensiuni si forme, sunt special realizate pentru a rezista un timp indelungat in conditii exterioare. Permit realizarea de litere sau elemente grafice complexe ( chiar si de mici dimensiuni ). Au o suprafata perfect plana si un aspect deosebit datorita culorilor metalice sau a culorilor RAL ale bond-ului, lucioase sau mate.

In realizarea de reclame luminoase alucobond, se poate utiliza autocolante speciale translucente colorate in masa sau autocolante printate si decupate pe contur.

Casete Poliplan

Casetele luminoase de polyplan / poliplan  sunt solutia ideala pentru reclame de dimensiuni foarte mari si ofera un bun raport durabilitate / pret. 

Firmele luminoase din poliplan sunt recomandate pentru aplicatii de exterior. Sunt realizate pe structura metalica cu materiale de banner special - backlit ce poate fii printat sau inscriptionat cu autocolant translucent special de banner.  La interior se poate utiliza sistem de iluminare led sau pe neoane / tuburi fluorescente Phillips.  In realizarea firmelor luminoase de acest tip se recomanda intinderea  cu atentie a materialului de banner pentru a se obtine o suprafat neteda.

DE CE CASETE LUMINOASE / FIRME REALIZATE DE NOI ?

GAMA LARGA DE PRODUSE

Avem experienta de a concepe si realiza reclame luminoase cu impact major, cu aspect deosebit pe diferite tipuri de litere si materiale.

MATERIALE DURABILE

Realizam firme luminoase cu materiale calitative si cu sisteme de realizare optime pentru fiecare proiect in parte

ILUMINARE LED PREMIUM

Folosim module LED puternice si durabile ce au o durata de viata asteptata de peste 5 ani de zille

SOLICITA OFERTA CASETE LUMINOASE BUZAU / LIVRARE IN TOATA TARA !

Fiecare proiect de reclama luminoasa este unic si necesita moduri de realizare consumuri de materiale diferite! Fiecare proiect se calculeaza in baza unui design grafic si a unor dimensiuni stabilite. Va stam la dispozitie cu propuneri grafice si de cost pentru orice solicitare avuta!
TOP