CARTI DE VIZITACLASICE SAU TRANSPARENTECARTI DE VIZITA SPECIALE

CARTI DE VIZITA

Carti de vizita | Tipar digital cu calitate excelenta si timp de livrare redus

Cartile de vizita standard sunt realizate pe tipar digital de ultima generatie si inalta calitate, ce asigura o reproducere exacta a detaliilor si a culorilor pana la 3600 dpi.

Cartile de vizita  se realizeaza pe carton de 300 gr / mp sau carton special, se imprima simpla fata sau dubla fata si va putem realiza urmatoarele finisaje:  laminare mata sau lucioasa, lacuire selectiva / print UV, stantare (in diferite forme), embosare (litere in relief). 

Cartile de vizita sunt indispensabile in cadrul oricarei intalniri de afaceri, la orice nivel, iar cel mai des intalnite sunt cartile de vizita realizate pe carton de 300 gr/mp sau pe carton special. Un aspect important este conceptul grafic al cartilor de vizita, aspect la care specialistii nostrii va sta la dispozitie cu servicii profesionale de design grafic.

Totodata, clientii au inceput  sa se orienteze catre carti de vizita pe materiale atipice  si cu moduri de realizare / finisaje speciale, tocmai pentru a transmite un mesaj diferentiat si cu un impact mai puternic:

AVANTAJE TIPAR CARTI DE VIZITA BUZAU

TIRAJE MICI SI MEDII

Datorita tehnologiei de tipar digital detinute, putem oferi preturi optime inclusiv pentru tiraje mici si medii

CALITATE EXCELENTA

Tipar digital de cea mai buna calitate cu rezolutii de printare de 3600 dpi cu finisaje realizate pe echipamente profesionale

LIVRARE RAPIDA

Avem avantajul de a livra rapid comenzile de tiparituri indiferent de tipul acestora

SOLICITA OFERTA CARTI DE VIZITA | TIPOGRAFIE BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP