AFISE PUBLICITARECALITATE EXCELENTA SI TIMP DE LIVRARE REDUS

AFISE / POSTERE

Afise | Tipar digital cu calitate excelenta si timp de livrare redus

Afisele sunt materiale publicitare des utilizate pentru  anuntarea de evenimente si lansarea de promotii.  Ca si produs tipografic, afisele sunt reproduse in mod uzual pe hartie A4 si A3 pe  hartie lucioasa de diferite gramaje.

Afisele realizate pe tipar digital au ca si avantaje termenele scurte de executie, pret optim inclusiv pentru tiraje mici si medii si o calitate excelenta a printului cu o rezolutie de printare de 3600 dpi.

Totodata, avem capacitatea de printare afise de mari dimeniuni ( afise A2, A1, A0 sau orice alte dimeniuni )   pana la latimea maxima de 1250 mm, pe hartie whiteback ( print outdoor ) sau hartie foto ( pentru print la calitate fotografica – 1440 dpi )

Printare afise in tipar digital, la orice dimensiune, orice tiraj, la super rezolutie, pe loc sau  in cel mai scurt termen posibil.

AVANTAJE TIPAR AFISE BUZAU

TIRAJE MICI SI MEDII

Datorita tehnologiei de tipar digital detinute, putem oferi preturi optime inclusiv pentru tiraje mici si medii

CALITATE EXCELENTA

Tipar digital de cea mai buna calitate cu rezolutii de printare de 3600 dpi cu finisaje realizate pe echipamente profesionale

LIVRARE RAPIDA

Avem avantajul de a livra rapid comenzile de tiparituri indiferent de tipul acestora

SOLICITA OFERTA AFISE | TIPOGRAFIE BUZAU !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima!
TOP