PLACUTE GRAVATEGRAVURA MATERIALE SPECIALE

PLACUTE GRAVATE

Placute personalizate prin gravura laser

Gravura laser la dimensiuni maxime 1300x1000 mm, pe gama larga de materiale concepute special, de diferite texturi, grosimi si culori.

Se pot realiza  placute gravate laser pe materiale de tip ABS / Metalex ( ce vin in nuate aurii, arginitii sau alte culori / texturi speciale ), aluminiu andonizat, lemn, MDF, placaj, pluta, plexiglass multistrat, sticla, etc.

Placutele gravate laser au o gama larga de aplicatii: placute firma / afisaj, placi signalistica, placi intrare cladiri, placute receptie,  brelocuri hotel & pensiune, brelocuri nr. camera, brelocuri personalizate, placute usi, placute vestiar, placute directionale, placute gravate pentru cadouri, placute decoratiuni de Craciun, placute echipamente industriale, etc.

 

AVANTAJE GRAVURA LASER / PLACUTE GRAVATE

PRECIZIE

In functie de carateristicile materialului, gravura si debitarea laser se poate realiza cu inalta precizie, finete si reproductivitate

DURABILITATE

Durabilitate ridicata datorita arderii in profunzime a materialui ce este gravat. In functie de materal, gravura poate dura zeci de ani!

VERSATILITATE

Se pot realiza personalizari si produse creative pe gama larga de materiale. Aplicatii in diferite forme si dimensiuni

SOLICITA OFERTA PLACUTE GRAVATE PERSONALIZATE !

Fiecare solicitare este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru a putea analiza cererea dvs si pentru a va putea raspunde cu o oferta de pret optima pentru placutele gravate dorite, cat si solutiile optime de realizare!
TOP