MESH PUBLICITARPRINTURI DE MARI DIMENSIUNI / MESH-URI MATERIALE PREMIUM

MESH PUBLICITAR

Productie mesh-uri publicitare. Printuri de mari dimensiuni outdoor

Producem mesh-uri publicitare de mici sau mari dimensiuni pe materiale premium ( cu durabilitate ridicata ), printate pe echipamente de ultima tehnologie ce asigura acuratete la printare, culori vibrante si durabilitate ridicata.

Mesh-urile sunt realizate dintr-un material flexibil ce are in componenta o tesatura de poliester special si PVC, cu orificii care permit patrunderea aerului si se foloseste in mod special pentru printuri outdoor.

Mesh-urile publicitare, datorita robotului de lipit, se pot realiza la orice dimensiune, nefiind limitati de latimea echipamentului de printare sau de latimea rolei de material.

Avantaje Mesh: 

  • greutate redusa comparativ cu bannerele publicitare;
  • portanta la vant scazuta datorita perforatiilor;
  • permite o mai buna transmise a luminii cat si vizibilitate din interior spre exterior ( in cazul in care se acopera ferestre vitrate )

Dezavantaje Mesh:

  • Suprafata de printare redusa datorita perforatiilor, respectiv culorile sunt usor estompate comparativ cu alte materiale: banner, autocolant, etc.
  • Nu recomandam a se utiliza decat pe cladiri, atunci cand se necesita suprafete mari de reclama.
  • Mesh-ul se estompeaza mult mai rapid datorita faptului ca  in perforatiile materialui patrunde praf.

 

Finisaje Mesh:

Lipirea mesh-urilor si realizarea tiv-ului se face cu ajutorul robotului de lipit Leister UNIPLAN E - Germania, ce asigura o calitate perfecta a lipiturilor atat din punct de vedere estetic cat si ca si rezistenta. Mesh-urile au ca finisaje uzuale: tiv-uri  si capse.

DE CE MESH-URI REALIZATE DE NOI?

MATERIALE PREMIUM

Utilizam materiale premium care sa confere rezistenta si o durabilitate superioara fata de produsele similare de pe piata

DURABILITATE PRINT

Nu folosim echipamente de print si cerneluri Made in China. Cu noi nu aveti surpriza ca printurile sa vi-se decoloreze intr-un an de zile

TERMEN SCURT DE EXECUTIE

Suntem flexibil! Va putem furniza produsele dorite in termenele cele mai scurte de executie din momentul stabilirii comenzii !

SOLICITA OFERTA MESH-URI PUBLICITARE !

Fiecare proiect este important pentru noi! Asteptam cu interes solicitarea Dvs.!
TOP